Workshops, masterclasses en lezingen over je eigen leiderschapsstijl

Hoe blijf je vol energie aan de leiding ? Hoe vind je überhaupt je authentieke stijl? En hoe speel je het strategische spel, zonder jezelf daarin kwijt te raken? Het is belangrijk je eigen balans te ontdekken.

Vivian coacht kleine groepen gelijkgestemden. Mannen én vrouwen. Want Vivian is ervan overtuigd dat iedereen een mannelijke en vrouwelijke kant in zich heeft. Pas als je deze beide kanten ruimte geeft, kom je in balans en haal je het meeste uit jezelf. Op ieder vlak.

Geef ruimte aan je eigen stijl

jouw combinatie van

mannelijk én vrouwelijk leiderschap

Workshop

'VROUWELIJK STRATEGISCH'

- Workshop van 4 bijeenkomsten

- Strategisch denken vanuit eigen

kracht

- Jouw natuurlijke leiderschapsstijl

versterken

- Geschikt voor vrouwelijke professionals

Masterclass

'NEEM JE SUCCES'

- Masterclass van een dag

- Systemisch en praktisch

- Geschikt voor vrouwelijke

professionals

Lezingen

(MAATWERK)

- LEIDERSCHAP - het beste uit twee

werelden M/V

- VROUWELIJKE LEIDER - de kracht

als vrouw in een zakelijke

cultuur

- COMFORTZONE - krachtig leiderschap

vanuit je comfort zone


REVIEWS

Wat deelnemers zeggen

"Vivian is obstinaat geïnteresseerd in jouw manier van aanpakken. Ik heb onverwachte wijsheden over en voor mezelf ontdekt, waar ik inspiratie uit put. Dat helpt me enorm bij het aangaan van de grote uitdaging om meer naar buiten te treden en daarmee de reikwijdte van mijn werk te vergroten."

DR. CATELIJNE COOPMANS

Department of Thematic Studies - Linköping University


Vivian: ervaringsdeskundige en gecertificeerd coach

Hoe ze dit weet? Naast een gecertificeerde coachopleiding en een hele rits aan cursussen en trainingen, heeft Vivian zelf jarenlang in een echte mannencultuur gewerkt. Hier heeft ze geleerd dat het niet werkt om haar vrouwelijke kant te dempen: juist de combinatie van haar analytische en intuïtieve kant werkt het allerbeste.

Met de workshops en lezingen van Oosterbaan Coaching zet je stappen met gelijkgestemden. Zo kun je met Vivian én met andere deelnemers sparren. Wees maar niet bang voor een softe aanpak: Vivian zegt waar het op staat. Daar heb je het meeste aan.

Heb je liever individueel contact met Vivian? Boek dan een van de coachingsprogramma's.


Workshop 'VROUWELIJK STRATEGISCH'

WIl je het spel strategisch meespelen, maar denk je dat dit misschien niet bij je past? Zet je liever niet je macht in om iets gedaan te krijgen? In deze workshop leer je vanuit je eigen kracht strategisch te werken. Vivian coacht vanuit jou, niet vanuit de regeltjes. Dat werkt het allerbeste.

In deze workshop leer je in 4 bijeenkomsten strategisch denken en werken. Vivian legt eerst de ongeschreven regels uit, begrijpelijk en toepasbaar. Daarna volgt een onderzoek naar jouw leiderschapsstijl. Hoe geef jij leiding? Wat is jouw unieke talent en kracht? en wat betekent dat? Allemaal vragen die worden beantwoord in deze workshop. Daarna is het tijd voor de route naar succes. Jouw natuurlijke stijl is de sleutel van dit succes. Je ervaart hoe je strategisch sterk kunt zijn vanuit jouw leiderschapsstijl.

Vivian coacht op basis van jouw kracht. Ze ziet wat jij nodig hebt om je doel te bereiken. Tegelijkertijd kun je erop rekenen dat Vivian er geen doekjes om windt; ze zegt waar het op staat, zodat jij tot je maximale potentie komt.


Masterclass 'NEEM JE SUCCES'

Succesvol zijn vanuit je comfortzone. Wie wil dat nu niet? Dit is niet ingewikkeld of wollig. Het is ook zeker niet te mooi om waar te zijn: je kunt absoluut authentiek jouw succes nemen.

Loop je ergens op leeg en heb je al het logische geprobeerd? Hoe dan? Dat leer je in deze diepgaande masterclass. In de masterclass 'NEEM JE SUCCES' ben je 1 dag samen met andere vrouwen alleen met jezelf bezig. Alles wordt voor je geregeld - zo kun jij je richten op je groei. Vivian en Yolanda coachen vanuit jou, niet vanuit een standaard programma. Zodat jij het maximale uit jezelf kunt halen.

We gaan via systemisch werken terug naar de kern, om inzicht in jouw krachtbron te krijgen. Je leert weer te vertrouwen op je intuïtie, zodat je leiderschap écht vanuit jezelf kan komen. Vivian begeleidt je van overload en druk naar plezier en lichtheid.

Door een effectieve transformatie vanuit je kern en verbinding met gelijkgestemden zorg je voor blijvende verandering. Met deze masterclass vergroot en versterk je je comfortzone en kom je weer in je flow.


LEZINGEN EN PRESENTATIES

Zoek je een specialist in mannelijk én vrouwelijk professioneel leiderschap? Dan moet je Vivian hebben.

Met haar jarenlange ervaring in een mannencultuur weet Vivian precies hoe je beide kanten het beste kunt benutten. De mannelijke en vrouwelijke kant van leiderschap zijn samen cruciaal voor het vinden van een goede balans. Persoonlijk, maar ook in managementteams. Zo kan het juist aansturen van vrouwelijke leiderschapstalenten een team rijker en meer divers maken.

Vivian kan een workshop, lezing of interview geven voor jouw bedrijf, team of evenement.


TIPS

Maandelijks handige tips voor vrouwelijke leiders ontvangen in je mailbox? Vul dan dit aanmeldformulier in:

SNEL CONTACT

De Wouden 24

9405 HJ Assen -> Route

Tel. 0592 - 46 27 28

Mob. 06 - 2512 7924

KvK: 68702655

© 2019 Vivian Oosterbaan Coaching.

Alle getoonde werken zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen op geen enkele wijze worden gedupliceerd zonder uitdrukkelijke toestemming. Webdesign & Realisatie: De ReclameSjef