Echte kracht

zit in je

comfortzone”


OVER VIVIAN

Zet me ergens

op de wereld neer

en ik kan mij uitstekend redden. Als kind had ik – naast een echte meisjeskant – ook al wat met die jongensachtige aanpak: cowboy verhalen lezen, analytisch aangelegd en goed in schaken, boompje klimmen, peertjes jatten en dan de boer eruit lopen…  

Dus toen ik de eerste vrouw was die op een boorplatform in de Nederlands offshore ging werken, was ik ook vol vertrouwen en klaar voor het avontuur. Natuurlijk hielp mijn stoere houding en mijn ‘ik ben gewoon één van de guys‘-mentaliteit. Wel vond ik het soms lastig dat ik continu in de spotlights stond.  

Het werk was geweldig! Maar onbewust ging ik me gaandeweg steeds meer gedragen op een manier waarvan ik dacht dat men het verwachtte. En dat bleek geen goede beslissing… Hoewel mijn carrière prima liep, vroeg ik mijzelf steeds meer af ‘is dit het dan?’..

Hoe goed ik mij ook staande kon houden voor de buitenwereld, ik begreep steeds minder waar ik mee bezig was. Het kwam zelf tot een punt dat ik mij nergens meer trots over voelde. De energie was op. Ik ‘deed maar wat’.

En zonder erg verloor ik ook mijn humor…

Waar is mijn comfortzone?

Vastberaden zette ik mijn winnaarsstrategie in: aanpassen, doorpakken en gaan! Het hielp niets. Wel groeide het gevoel van onnozele Alice in grimmig Wonderland, niet bepaald aan de leiding. Mijn twijfel nam toe, had ik me dan toch zo in mezelf vergist?

Tegelijkertijd begon me iets op te vallen. Ik kon me niet meer heugen wanneer de laatste keer was geweest dat ik me comfortabel had gevoeld.

Natuurlijk leiding nemen

Sindsdien ben ik me gaan verdiepen op alles wat een comfortabel gevoel geeft én resultaat levert. Coaching, cursussen, opleidingen en lezingen, wetenschappelijk onderzoek, en vooral heel veel keuzes maken wat bij mij past.

Hoe meer ik ontdekte wat mij energie gaf, hoe makkelijker ik in staat was om die flow weer te pakken. Leiding geven en hiermee win-win spelen ging weer natuurlijk, samenwerkingen werden veel productiever en vooral ook leuk. Uitdagingen werden weer iets om naar uit te kijken. Maar het allermooiste is nog steeds dat blijkt dat werken vanuit gevoel en een zakelijk brein prima samen gaan.


mijn interne kompas

ging op tiltDe kunst

is je comfortzone te vinden

EN DEZE STEEDS VERDER TE VERGROTEN

In 2017 werd deze strategie de basis van mijn eigen bedrijf.

Sindsdien werk ik als coach en trainer van professionals die zichzelf uitdagende doelen hebben gezet en er vol voor willen gaan.

Mijn passie is mijn klanten te prikkelen, ondersteunen, verrassen, uitdagen, verbazen en ook laten genieten van het ontdekken hoe zij kunnen werken en leiding nemen op de manier die hen het beste brengt.  

Natuurlijk en vol energie.

Dit is ook Vivian

Comfy

stoel

Vivian is ondernemer en coach.

De business stoel zit haar als gegoten.

Duveltje

op de schouder

Vivian houdt niet van te soft.

Soms is het even nodig

om even pittig te zijn om tot

de beste resultaten te komen.Moeder

Vivian is moeder van twee dochters

en geniet er van om tijd te hebben

voor haar gezin.


High heels

Er is behoefte aan een

vrouwelijke benadering

van leiderschap.

Vivian coacht vrouwen

naar de top

van hun business.


Technica

Tot haar 24e wist Vivian niet wat ze wilde worden. Todat ze een folder tegenkwam van de Offshore HTS …


Rotterdamse Drent

Vivian haar roots

liggen in Rotterdam.

Ze is dan ook geen ‘zachte heelmeester’

maar zegt liefdevol waar het op staat.


Vertraging

geeft Vivian ontspanning. Luisteren naar je innerlijke stem kan je helpen om je dagelijkse beslommeringen van een druk bestaan als ondernemer, leidinggevende, als moeder het hoofd te bieden.

Kleur

Vivian houdt van kleur:

letterlijk en figuurlijk.

Kleur geeft karakter en energie.


REVIEWS

Wat anderen zeggen over Vivian

“Vivian is a great coach and works together with you to solve your issues and find out more about yourself. She stays calm and listens carefyully. I enjoyed every session we had. With the help of Vivian’s questions I learned many new things about myself. If was amazing that I could never guess in the beginning of the session where we would end up in the end.”

THOMAS MARTINSSON

Doctor of Phylosophy, Astrophysics – Design Engineer at ASML


“Vivian is een ideale sparring-partner voor vrouwen”

JOLEIN BAIDEMANN

Oprichter IsDuurzaam en Grondstoffenregisseur Metropoolregio Amsterdam


TIPS

Maandelijks handige tips voor krachtig ondernemen en leiding geven ontvangen in je mailbox? Vul dan dit aanmeldformulier in:

SNEL CONTACT

De Wouden 24

9405 HJ Assen -> Route

Tel. 0592 – 46 27 28

Mob. 06 – 2512 7924

KvK: 68702655

© 2019 Vivian Oosterbaan Coaching.

Alle getoonde werken zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen op geen enkele wijze worden gedupliceerd zonder uitdrukkelijke toestemming. Webdesign & Realisatie: De ReclameSjef