Vivian coacht het vuur terug in je leven

Ben je het zicht op je comfortzone even kwijt? Heb je behoefte aan een volgende stap en wil je daarover sparren? Denk je dat je in een andere rol beter tot je recht komt?

Dat kan iedereen gebeuren. Met Vivian vind je je comfortzone weer. Samen vinden we je passie terug, zodat je al je talenten weer kunt benutten.

Jouw visie en dromen zijn binnen handbereik

Misschien ben je blij met je werk, maar ben je je doelen even kwijt. Het kan ook zijn dat je jezelf kwijt bent, doordat je te veel hebt gedempt in je baan. Of dat je sterk in je schoenen aan je (nieuwe) carrière wilt beginnen.

Iedereen heeft een mannelijke en vrouwelijke kracht in zich. Juist als je ze allebei pakt, bereik je het meeste. Niet alleen je mannelijke en analytische leiderschapsstijl, maar ook je vrouwelijke en intuitieve manier van leiden. En ja, dit geldt voor vrouwen én mannen.

Wat je motivatie ook is: jouw visie en dromen zijn binnen handbereik. Je hebt alleen weer dat beetje vuur nodig. En daar kan Vivian je mee helpen.

COACHING OP MAAT

Vivian heeft drie coachingsprogramma's ontwikkeld. In deze programma's neemt Vivian de tijd voor je; je gaat namelijk een-op-een aan de slag.

Je krijgt dus coaching op maat. Het doel van het coachingsprogramma stel je in een eerste gesprek samen vast.

Liever inspiratie opdoen in een groep? Boek dan een plaats in een van Vivians workshops.

In je comfortzone ben je op je best. Hier kun je namelijk helemaal jezelf zijn en zowel je mannelijke als je vrouwelijke kant lucht geven. Zo kom je weer in je flow en kun jij je uitdagende doelen weer najagen. Ben je er klaar voor?

Breakthrough Sessie

- Snelle oplossing als je vastloopt

- Eenmalige sessie op maat

- Boost je kracht

Coach Traject

- Jouw route naar succes

- Diepgaand programma op maat

- Solide basis voor ontwikkeling

Opvolg sessie

- Inspirerende terugkomsessie

- Bijsturen waar nodig

- Je herontdekte flow vasthouden


REVIEWS

Wat deelnemers zeggen

"Vivian is obstinaat geïnteresseerd in jouw manier van aanpakken. Ik heb onverwachte wijsheden over en voor mezelf ontdekt, waar ik inspiratie uit put. Dat helpt me enorm bij het aangaan van de grote uitdaging om meer naar buiten te treden en daarmee de reikwijdte van mijn werk te vergroten."

DR. CATELIJNE COOPMANS

Department of Thematic Studies - Linköping University


BREAKTHROUGH

Loop je vast? Wil je even sparren? Heb je net die extra boost nodig ter ondersteuning, of wil je even zeker weten dat je goed op koers bent? Soms is een eenmalige sessie genoeg. De breakthrough-sessie geeft snel duidelijkheid en wakkert je vuur weer aan.

In deze sessie beginnen we met een onderzoek naar je kernwaarden. Leerzaam voor jou én voor Vivian. Zij leert jou zo namelijk snel kennen, waardoor ze je optimaal verder kan brengen. De volgende stap is het in kaart brengen van je ideaalbeeld. Dit doe je met een perspectiefplan. Met dit plan zet je jouw stip op de horizon. Ten slotte geeft Vivian je concrete adviezen en een actieplan. Zo kun je direct stappen zetten.


COACH TRAJECT

Het programma 'comfortabel aan de leiding' bestaat uit meerdere sessies, afhankelijk van je vraag. Vivian zet jou weer pontificaal in je comfortzone.

Dit programma wordt speciaal op jou afgestemd. Er is dus geen vaststaand draaiboek - jij en Vivian zetten de stappen die bij jou passen. Net als de sessie 'Break Through' begint dit programma met een onderzoek naar je talenten en krachten, door je kernwaarden en kwaliteiten vast te stellen. Je leert ook slimmer werken, zodat je meer kunt doen in minder tijd. Je ontwikkelt je een eigen plan met jouw persoonlijke route naar succes.

Vivian coacht op basis van jouw kracht. Ze ziet wat jij nodig hebt om je doel te bereiken. Tegelijkertijd kun je erop rekenen dat Vivian er geen doekjes om windt; ze zegt waar het op staat, zodat jij tot je maximale potentie komt.


OPVOLG SESSIE

Kun je even een opfrisser gebruiken? Als je eerder een programma van Vivian hebt gevolgd, is een opvolg sessie ideaal voor de zo belangrijke check-up.

Je kijkt met Vivian of je nog de goede kant opgaat. Misschien moet je een beetje bijsturen, omdat je nieuwe knooppunten hebt ontdekt We checken ook de balans in je leven: lukt het om je om jouw authentieke energie in te zetten? En hoe zit het met je doelen en energiegevers? Met deze sessie zorgen we ervoor dat je in je flow blijft.


TIPS

Maandelijks handige tips voor vrouwelijke leiders ontvangen in je mailbox? Vul dan dit aanmeldformulier in:

SNEL CONTACT

De Wouden 24

9405 HJ Assen -> Route

Tel. 0592 - 46 27 28

Mob. 06 - 2512 7924

KvK: 68702655

© 2019 Vivian Oosterbaan Coaching.

Alle getoonde werken zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen op geen enkele wijze worden gedupliceerd zonder uitdrukkelijke toestemming. Webdesign & Realisatie: De ReclameSjef