Workshops & online

Workshops

Van jongs af aan ben je bezig geweest met leren en je te ontwikkelen op allerlei vlakken. Ook professioneel wil je graag blijven groeien, en toch loop je niet overal zomaar voor warm. Je griezelt inwendig bij een te hoog soft-gehalte, en verlangt ondertussen ook weleens naar iets anders dan het standaard management aanbod. Je geeft al zoveel, dat je best eens voor iets leuks mag kiezen.

Masterclasses

Tijdens de masterclasses gaan we met een kleine groep deelnemers aan de slag met onderhandelen hoe je je stevig neerzet in je werk. Onderwerpen die aan bod komen zijn profileren, intuïtie, macht, rolmodel, ongeschreven regels, visie, verleiding, mentoring en queenbee.

Wat denk je van:

  • Luchthartig proeven aan diverse onderwerpen
  • Goede achtergrondinformatie
  • Buiten de gebaande paden kijken
  • Verrast en geïnspireerd worden
  • Diverse stijlen en invalshoeken uitproberen
  • Je eigen ritme en weg bepalen
  • Samen lachen en sparren met connecties met dezelfde ambities
  • Iets waar je ook thuis, als goede moeder, bij je vriendinnen, op de sportclub en als wereldburger iets mee kuntNatuurlijk weet je dat er genoeg beschikbaar is op het web. En soms.. loop je tussen alle bomen door zomaar tegen de juiste berk aan. Dan weet je: dit past bij mij!

perspective

Inspirerende zelfstudie

Deze studie bestaat uit 6 wekelijkse modules waarin allerlei soorten talenten vanuit verschillende, soms onverwachte perspectieven worden bekeken. Jouw talenten zijn de pilaren van je persoonlijkheid, en dus ook van je loopbaan.

Het zelfstudie-materiaal bevat een inspirerend verhaal, duidelijke uitleg en handige opdrachten die jou op een aantrekkelijke manier aanmoedigen tot het in kaart brengen van jouw eigen handelswijzen.

Workshops   ‘Menselijk en professioneel’

In een gezellige omgeving kun je samen met andere professionals lekker luchtig kunt ‘bomen’ over jouw kwaliteiten. En krijg je adviezen hoe je die ten volle kunt benutten in je werk. Centraal hierbij staat de vraag hoe je professioneel zijn nét even leuker kunt maken.

Verwacht bij deze workshops dat we serieus aan de slag gaan mét een hoog fungehalte. Kan dat? Ja, dat kan!

Meer informatie over workshops

Workshop ‘Dat biedt perspectief!’

Omdenken is denken in mogelijkheden. Een inspirerende workshop waarin je leert hoe je op een praktische manier overal en altijd kun omdenken, en dit vervolgens in de praktijk kunt brengen.

Ga naar contactformulier