Workshop Vrouwelijk Leiderschap

NEEM JE SUCCES

Ben je een succesvolle vrouwelijke professional? Professioneel zijn betekent ook dat je jouw succes durft te nemen en trots te zijn op wat jij wil bereiken en al hebt bereikt. Dit is precies waar de workshop over gaat.


Zonder dat we het misschien zelf in de gaten hebben, bepalen onbewuste

denkpatronen vaak ons denken en handelen.


Zo pak je misschien nog te weinig je plek of merk je dat je minder impact hebt dan je zou kunnen hebben. Ook kan het zijn dat je je vaak moe voelt of jezelf onnodig klein houdt. Deze dag is voor iedere vrouwelijke professional die meer inzicht wil krijgen in het kunnen bereiken van belangrijke zaken.

Hoe gaan de dagen er uitzien?

Je wordt ontvangen met koffie en thee op het mooie buiten in Gasselte.

Op dag 1 gaan we na de informele kennismaking gaan we aan de slag met het succes dat je wilt ontvangen, of dit nu op professioneel of privévlak is. Vanuit een systemische kijk gaan we met 5 tot 9 andere vrouwen focussen op hoe je dit in beweging kunt zetten en kunt gaan ontvangen.

's Middags gaan we kijken naar jouw ‘wortels van je succes’. Daar hoort je eigen vrouwelijke lijn zeker bij, we hebben allemaal een moeder en zij heeft haar moeder etc.. Zij hebben het leven doorgegeven met veel goeds en ook met belemmeringen. Denk aan hun kracht en kennis, maar ook hun pijn en belemmerende patronen. Hier kunnen we bewust of onbewust nog steeds last van hebben. Samen gaan we ervaren wat er gebeurt als je jouw individuele kracht koppelt aan de vrouwelijke kracht en levensenergie vanuit jouw lijn. Dit met het doel om succes te kunnen oogsten in jouw leven.

Dag 2 en dag 3 gaan we verdiepen. Hierin leer je hoe je de inzichten op een goede en succesvolle manier kunt toepassen op je eigen baan/werkplek. We gaan ervaren hoe je op een constructieve manier om kunt gaan met obstakels en van de obstakels die jij ervaart zelfs een hulpbron kunt maken. Ook bespreken we je persoonlijke situatie en geven je handvatten en begeleiding hoe je dingen in de praktijk kunt brengen.

Systemisch werk

Systemisch werken gaat ervan uit dat veel van onze (onbewuste) overtuigingen, patronen en gedragingen hun oorsprong vinden in de systemen waarin we zijn opgegroeid en werken. Het gaat uit van drie basisprincipes: ordening en plek, iedereen heeft rechten en plichten, en geven en nemen hoort in evenwicht. Door jouw systeem te onderzoeken kun je zien waar nog mogelijkheden zitten.


NEEM JE SUCCES!


Yolanda van Doeveren

Arbeid- en organisatiepsycholoog (drs./Msc), werkzaam als manager bij de overheid en als systemisch psycholoog in een eigen praktijk. Langjarige ervaring als manager in de zorg, (lokale) overheid en als organisatieadviseur bij toonaangevende adviesbureaus.

Vivian Oosterbaan

Ingenieur en leiderschapscoach (PCC), eigenaar van Oosterbaan Coaching. Zij helpt ondernemers en managers hun impact en leiderschap te vergroten, vanuit hun authentieke stijl. Haar motto: Door vanuit je comfortzone te werken en deze steeds te vergroten, ben je altijd de beste versie van jezelf.


Zeer geschikt voor professionals binnen het bedrijfsleven en de overheid

De workshop “het nemen van succes” is heel geschikt voor vrouwelijke professionals die zich willen ontwikkelen op een leuke en ontspannen manier. De eendaagse workshop staat garant voor een dag vol bewustwording en ontwikkeling op een ontspannen manier. De verdiepingsdagen zorgen voor een goede koppeling naar huidig eigen werk.

Genieten hoort erbij, we zorgen voor een heerlijke lunch en werken op een prachtige plek.


Naast live aan de slag met ons is het een mooi netwerkmoment met andere vrouwelijke professionals om te sparren en van gedachten te wisselen.


Datum en tijd

Vrijdag 30 september van 09:00 tot ca. 16:30

Vrijdag 11 november van 09:00 tot ca. 16:30 - Verdiepingsdag 1

Vrijdag 9 december van 09:00 tot ca. 16:30 - Verdiepingsdag 2


Jouw bijdrage

De kosten voor de eendaagse bedragen € 197,- (ex BTW). Dit is geheel inclusief koffie, thee, sap, versnaperingen en drie keer een heerlijke lunch. Neem je een vriendin mee? In dat geval is er voor beiden € 20,- euro korting!

De kosten voor de verdiepingsdagen zijn 350,-. Deze dagen zijn enkel te boeken na het volgen van de eerste dag.

EXTRA KORTING

Het is ook mogelijk om de drie dagen nu extra voordelig als geheel te boeken. In dat geval zijn de kosten € 457,- (ex BTW).


BOEK HIER JOUW PLEK

WORKSHOP - NEEM JE SUCCES

Aantal dagen
Aantal dagen
enkel eerste dag
driedaagse totaal

DIT IS DE LAATSTE WORKSHOP VAN 2022