Natuurlijk de leiding nemen

Waarschijnlijk nam je al op jonge leeftijd graag het voortouw. Ambitieus, goed opgeleid, intelligent en gedreven, ben je ook nu van vele markten thuis. Hard werken lukt je prima, zolang het maar zinnig is en iets toevoegt. Je bent van nature assertief en je vindt het geweldig om anderen op een inspirerende manier te leiden en hun talenten te ontwikkelen. Door op een natuurlijke manier verbinding met anderen te leggen, maak je makkelijk contact.

En toch twijfel je weleens of je wel het juiste doet. Of de weg die je gekozen hebt zinnig is. Dan ondermijn je jezelf. Soms voel je je ondergesneeuwd, als professional in een wereld die veel vraagt. Ervaar je dat je kennis je niet meer blindelings leidt. En daardoor raak je jezelf langzaam maar zeker kwijt.

Het kost je steeds meer energie en je weet: dit is wat ik niet wil!

Jij wilt:

  • De leiding nemen op jouw eigen unieke manier, vol zelfvertrouwen en humor
  • Stoppen met jezelf continue te verdedigen
  • Jouw talenten erkennen, omarmen en aan de wereld laten zien
  • Jezelf weer terugvinden en weer naar je intuïtie durven luisteren
  • Voor anderen die persoonlijkheid zijn waar je zelf zo’n behoefte aan hebt. Leidinggeven vanuit jezelf en je eigen intuïtie, niet vanuit allerlei regeltjes en vastgestelde kaders

Inspireren 

is het resultaat van passie 

Herken je jezelf hierin? Dan ben je hier op de juiste plek.

Ik wil je vertellen dat je nu mag stoppen met worstelen. Stoppen met de struggles. Stoppen met vechten tegen je intuïtie, tegen wie jij bent. Ik help je om jezelf terug te vinden, zodat jij die inspirerende leider die in je sluimert tot volle bloei kan laten komen. Vol kracht. Vol zelfvertrouwen.

Ik geloof dat dit je juiste tijd is om de volgende stap te zetten.

Als het nu niet lekker loopt, ontbreekt het je waarschijnlijk aan overzicht en concrete stappen. Herkenbaar? Weet dan dat er een oplossing is: je hebt op het gebied van inspiring leiderschap gewoon nog wat te leren.

Inspirerend leiden zie ik als een spel. En zodra je de regels van het spel kent en deze consequent toepast, dan gaat er ook echt iets gebeuren. In mijn programma ‘Inspiring lady’ ontdek je de spelregels. En je leert hoe je ze toepast zodat je doelmatig weet hoe je je doel bereikt

Elke spelregel bespreken we stuk voor stuk, zodat je steeds beter weet wat je moet doen om een volgende stap te kunnen maken. Eén geheim wil ik je alvast delen: het verschil zit hem in leren wanneer en hoe je een eigenschap kunt gebruiken in plaats van afleren.

Wil je meer weten over wat ik voor je zou kunnen betekenen? Neem dan contact met me op voor een vrijblijvend gesprek. Ik kijk ernaar uit om met je aan de slag te gaan!

“Vivian heeft mij meerdere keren weer laten inzien wat ik ergens ook wel weer wist, maar niet scherp kreeg. Ze geeft ruimte om zelf je worstelingen onder woorden te brengen en vervolgens samen tot de kern te komen. Ze observeert scherp wat en vooral hoe je iets ‘zegt’. En geeft dat ook meteen mooi terug. En na die coaching sessies met Vivian voelde ik meteen een positieve drive om weer een spannende stap in het ondernemerschap te durven nemen!”

Susan Boonman-Berson
Promovendus, ondernemer en oprichter van “Bear at Work – Research with a Bite