PROGRAMMA

SUCCESVOL VROUWELIJK LEIDERSCHAPGa direct aan de slag met leiding geven op de manier die authentiek bij je past.


WAT IS JOUW BELANGRIJKSTE DRIJFVEER OM TE GROEIEN

 • Van “mee mogen spelen” naar “autoriteit” als effectieve leider.
 • Wordt gezien als de gerespecteerde partner en expert op jouw vak- en/of passiegebied.
 • Vrouwelijke leiders die genieten van hun baan en dat verspreiden naar hun teams.
 • Promotie en resultaat.
 • Tijd voor jezelf om een goede balans neer te zetten.

Werken in de leukste baan & leidinggeven op jouw manier

VOOR WIE IS DIT PROGRAMMA?

Voor jou als jij je wilt verdiepen in je vrouwelijke en professionele leiderschap.

Je bent een kennisexpert in je vak en functioneert op hoog niveau. Je wilt graag mensen inspireren door op een natuurlijk manier te leiden.

Je wilt graag het bedrijf verbeteren vanuit jouw authenticiteit, maar het ontbreekt je aan de (strategische) vaardigheden.

Je blijft hangen op een bepaald niveau en dit frustreert je...

HERKEN JE JEZELF IN DEZE PUNTEN?

 • Je voelt dat je meer in je mars hebt dan dat er uit komt.
 • Je vindt reflectie, leren en ontwikkeling belangrijk maar laat je regelmatig leiden door de waan van de dag.
 • Je past jezelf continue aan aan (onbewuste) regels, waardoor je soms onzeker wordt.
 • Je moet vechten voor promotie. Met als gevolg onnodig twijfelen aan eigen kunnen tot zelfs het opgeven van je dromen.
 • Je ziet belangrijke mogelijkheden voor verbeteringen, maar het lukt je niet goed deze verzilverd te krijgen.
 • Je wilt authentiek leidinggeven aan jezelf, aan je team en je werk.
 • Er is een gebrek aan goede rolmodellen en geschikte leraren waardoor je het kenniswiel zelf moet uitvinden.
 • Je ziet hoe leiderschap het bedrijf én de mensen kan versterken. Vanuit kracht én kwetsbaarheid.

Dan is dit programma voor jou!

Binnenkort start ik met een pilot voor dit fantastisch online pakket. Zodat jij de kans krijgt om jouw baan om te zetten naar de droombaan.

Normaal vraag ik hier een investering voor van bijna 3500 euro voor. Nu tijdelijk krijg jij de kans om met deze pilot aan de slag te gaan voor 1497 euro. Dat is een korting van meer dan 2000 euro. Het enige wat ik van je vraag is jouw feedback.

Lees verder over mij en het programma

HOE DAN?

Jaren geleden leken de worstelingen mijn verhaal. Ik was succesvol in mijn senior baan in de olie- en gaswereld, verdiende goed, maar inwendig begon ik iets te missen. Ik merkte dat ik minder betekenis en impact had dan ik zou willen hebben, en dat sommige drempels veel hoger leken dan ik daarvoor had ervaren. Terwijl ik aan de ene kant wist dat ik het kon, bracht het me onzekerheid en ook haalde ik steeds minder voldoening uit mijn werk.

De vraag die ik aan mezelf stelde was: “Hoe kan ik als vrouw authentiek blijven en voluit succesvol zijn in een zakelijke omgeving?” Ik vond het in leiderschap voor vrouwen.


Al snel werd mij duidelijk dat ik kennis en vaardigheden miste. Er waren geen rolmodellen en ik had nooit geleerd waarin vrouwen ook zakelijk verschillen van mannen. Ik had nooit geleerd hoe je verschillende stijlen succesvol kan combineren zonder je authenticiteit op te geven. Ik deed het prima als one of the guys tot ik erachter kwam dat ik talenten en behoeftes bezat die niet aan bod kwamen. En ik wist dat als ik succesvol wilde doorgroeien had ik deze kennis nodig.

Ik ben mijn groeiproces aangegaan en ik mijn eigen leerproces kwam ik erachter dat er veel vrouwelijke professionals zijn die veel meer in hun mars hebben, maar net als ik toen niet weten hoe dit te realiseren. Zij hebben dit ook niet geleerd.

Vanuit al mijn kennis en ervaring ontwikkelde ik mijn eigen methode. Leiderschap van vrouwen vraagt om het succesvol combineren van verschillende stijlen tot 1 manier die helemaal authentiek past. Stap voor stap opgebouwd.

Inmiddels heb ik, met mijn methode, reeds vele vrouwen geholpen om hun baan om te zetten in hun droombaan. Zij werken onder hun eigen voorwaarden, hebben impact en genieten van hun dagelijks werk.

Ik besef mij dat ik iets zeer waardevols in handen heb wat echt life-changing kan zijn voor vrouwen in het bedrijfsleven. Dit was het voor mij en kan het ook voor jou zijn!


VOLG JE EIGEN VROUWELIJK LEIDERSCHAP


"ZEER GESCHIKT VOOR PROFESSIONALS BINNEN DE OVERHEID EN HET BEDRIJFSLEVEN"

Wil jij ook weten hoe je authentiek het zakelijk spel goed kunt spelen? High level kennis geeft je inzicht die je nodig hebt om je werkdoelen daadwerkelijk te gaan realiseren. Daarnaast zetten we samen de kers op de taart met persoonlijke begeleiding. Waar loop je nog aan tegen belemmerende gedachten, welk talent gebruik je te weinig en hoe krijg jij die specifieke werksituatie positief omgedraaid?

Het is onmogelijk zelf bij je blinde vlek te komen, die vlek waarin juist een schat aan veranderingen ligt. Waardoor het werk niet alleen veel makkelijker en leuker wordt, maar ook die impact gaat opleveren waarvan jij ziet dat het zo belangrijk is in jouw bedrijf. 

WORD DIE INSPIRERENDE LEIDER!

Jij kan nu voor eens en altijd afrekenen met hard werk, en je onnodig aanpassen. Doorbreek en stop met energie verliezen. Ga in plaats daarvan genieten van de impact.

Zet maximaal al jouw eigen talenten in en werk vanuit jouw visie onder je eigen voorwaarden.


WAT GAAN WE DOEN?

Samen met Vivian maak jij je eigen vrouwelijk leiderschap groeiplan. Je gaat actief aan de slag, ontvangt werkbladen vol high end kennis die je nodig hebt om jouw droombaan te realiseren en tools direct toepasbaar voor de praktijk.  

In deze masterclass leer en ontdek je o.a.:

 • Wat het geheim is van ontspannen werken en succesvol zijn in het aansturen van mensen vanuit een authentieke, natuurlijke stijl.


 • Waarin jouw leiderschap anders is dan leiderschap van mannen en wat dit (onbewust) voor invloed heeft op jouw dagelijkse keuzes. 

 • Welke simpele strategische keuzes ervoor zorgen dat moeiteloos je persoonlijke en zakelijke plannen gerealiseerd krijgt.

 • Waardoor je leidinggevenden voluit "JA" gaan zeggen tegen jouw ideeën en expertise.

Met het nieuwe programma word jij zelf die succesvolle leider

VIVIAN OOSTERBAAN

Vivian houdt van kwaliteit en een gezonde dosis omdenken. Zij heeft een heldere eigen visie op vrouwelijk leiderschap en hoe je hierin je meest authentieke zelf wordt.

Als coach helpt Vivian vrouwelijke professionals naar de beste resultaten en krijgen ze wat ze nodig hebben om dit te realiseren.


MISSIE

Wereldwijd is er een steeds groeiende behoefte aan succesvolle vrouwelijke leiders. Dit vraagt dat vrouwen zich vanuit hun eigen authentieke persoonlijkheid ontwikkelen op zowel professioneel en persoonlijk vlak, iets waar Vivian voor staat.

Het is Vivian haar missie om elke vrouwelijke leider in haar volle kracht te zetten, van kwetsbaar durven zijn tot sterk en veerkrachtig. Zodat zij dit op hun beurt weer versterken binnen hun baan en bedrijf.SUCCESVOL VROUWELIJK LEIDERSCHAP

de beste investering is die in jezelf