BEKRACHTIG JOUW EIGEN STIJL

Flow even kwijt? Vaak komt dat doordat we een deel van jezelf ongemerkt bent kwijtgeraakt in het leven of op ons werk. Zo dempen we bijvoorbeeld ongemerkt deel van onszelf. Prachtig natuurlijk dat we ons zo goed kunnen aanpassen, dat is een talent wat heel waardevol is. Alleen niet als je teveel weggeeft aan je omgeving. Dat kost teveel energie en kan bovendien veel beter.

Al jouw talenten zijn bruikbaar al kan het een hele uitdaging zijn om uit te vinden als je omgeving het anders doet. De sleutel ligt in het weten welk talent jij waar en wanneer inzet. Hierdoor ontwerp jij een geheel eigen stijl die ervoor zorgt dat je jezelf niet meer onnodig hoeft te beperken. Je brengt iets extra's waar het bedrijf nu vaak juist zo'n behoefte aan heeft, en het mooiste... je neemt ook nog eens de mensen op een positieve manier met je mee.

Stop met kiezen!

Zo heeft iedereen heeft bijvoorbeeld een mannelijke en een vrouwelijke kant in zich. Stop met kiezen! Juist de combinatie is zo waardevol. Denk je eens in wat er allemaal op je pad kan komen als je dat hele spectrum pakt. De prachtige combinatie van het analytische met de intuïtie. Het gevoel met de ratio. Lef met bescheidenheid. Het zit allemaal in je.

Doordat Vivian ervaring heeft met deze onbalans, kan ze de vinger direct op de zere plek leggen. Zo ziet ze snel welke kant je van jezelf gedempt hebt - of je dat nu bewust of onbewust hebt gedaan.


Ga eens terug in je comfortzone.

Daar ben je op je allersterkst.