Inspiring Lady programma

Coachingsprogramma – Leading Lady

De kracht van leiderschap wordt gevormd door hoe goed je in staat bent jezelf en anderen positief te beïnvloeden. Dit wordt bepaald door jouw eigen stijl. Jouw eigen stijl is een combinatie van de juiste aanpak, taalgebruik, inlevingsvermogen en vermogen om keuzes te maken.

We gaan het maximale uit je talenten te halen, zodat je op een natuurlijke manier je invloed vergroot en zo gunstige resultaten aflevert. Alle talenten, ook die waarvan je nu geen gebruik maakt of die je zelfs als lastig ervaart, leer je te erkennen en te benutten.

Door stap voor stap vast te stellen wat je zou willen ontwikkelen, vervolgens verschillende stijlen en tools te proberen en zo kennis met intuïtie leert te combineren, ben je in staat bent om feilloos het juiste talent op het juiste moment in te zetten. Op een professionele en respectvolle manier.

Afhankelijk van jouw wensen, maken we gebruik van relevante literatuur, TEDs en andere inspirerende informatiebronnen. We richten ons op leiderschaps- en carrièreontwikkeling en gaan als volgt aan de slag:

  • 1 ochtend of middag volledige tijd, ruimte en persoonlijke aandacht
  • 8 individuele coaching sessies* gericht op inspirerend leiderschap
  • Een gedegen strategie voor de korte, middellange én lange termijn
* Andere opties mogelijk (1.5 hr,  3 maanden), prijs op aanvraag.

 

*face-to-face, skype of telefonisch (op basis van voorkeur)