Inspiratie

Lees onze artikelen over krachtig leiderschap en laat je inspireren. Laat een reactie achter en volg onze berichten automatisch via onze nieuwsbrief.

Laten we met elkaar praten over ondernemerschap en leiderschap

Er is behoefte aan diversiteit in kwaliteiten in het bedrijfsleven. Ken jij je talenten en benut je ze ten volle? Of lopen je dagen vol met vliegen en rennen en put het je uit? Laten we met elkaar in contact blijven. Ik hoor graag van je

Griekse Godinnen – Symbool voor Vrouwelijk Leiderschap

Athena – de strategische

Ze zit op haar werkplek, haar agenda ligt open voor haar. Ze begint de dag met even een momentje voor haarzelf, waarin ze in gedachten en stilte de dag alvast doorloopt. Voor vandaag staan er twee meetings met het MT en 1 werkbezoek in het veld. Ook is er een overleg met PO&O. Als manager van de technische afdeling heeft ze een sterk team om zich heen, hoewel zij officieel natuurlijk de leiding heeft, focust ze zich graag op het overzicht en geeft ze met vertrouwen de uitvoering aan haar talentvolle team.

Herken je dit? Athena is een van de zes Griekse Godinnen die symbool staan voor vrouwelijk leiderschap in onze moderne wereld. Een groep godinnen die onderdeel zijn van elke vrouw met oneindig veel combinatiemogelijkheden. Elke vrouw heeft dan ook een eigen stijl. Hoe meer godinnen er aangeroepen kunnen worden, hoe effectiever die stijl zal zijn, waardoor ze elke situatie aankan. Lees meer in de blogs (onder de kop "INSPIRATIE").

TIPS

Maandelijks handige tips voor vrouwelijke leiders ontvangen in je mailbox? Vul dan dit aanmeldformulier in:

SNEL CONTACT

De Wouden 24

9405 HJ Assen -> Route

Tel. 0592 – 46 27 28

Mob. 06 – 2512 7924

KvK: 68702655

© 2019 Vivian Oosterbaan Coaching.

Alle getoonde werken zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen op geen enkele wijze worden gedupliceerd zonder uitdrukkelijke toestemming. Webdesign & Realisatie: De ReclameSjef