GRIEKSE GODINNEN

VROUWELIJK LEIDERSCHAP

Veel vrouwen combineren graag professionele zakelijkheid met hun eigen authenticiteit. Ook vinden ze het belangrijk om altijd vanuit deskundigheid te reageren, en ervaren ze tegelijkertijd de behoefte om flexibel om te gaan met verschillende situaties.


Natuurlijk, professioneel leiding geven betekent mensen met je mee kunnen nemen, enthousiasmeren. Maar het gaat zoveel verder. En dat is waar kennis van de Griekse godinnen talentvolle vrouwen zo goed van pas komt.


Waarschijnlijk herken je het wel: je ziet dat het belangrijk is dat je manager(s) jou of je team op het juiste moment om jullie expertise, inzicht en advies komen vragen. En dat de teamprestatie onder jouw leiding zichzelf versterkt, ook als je even niet aanwezig bent. Je ziet dat je moet faciliteren wat er nodig is, voor de ene individu zal dat uitdaging zijn, voor een ander vrijheid en kaders. En soms lukt het gewoon nog niet dit te bereiken zoals je dat wilt.


Dat is precies waar het leiderschap van de godinnen over gaat.

Aphrodite - godin van de liefde en de schoonheid

Artemis - godin van de jacht en de maan

Demeter - godin van de landbouw

De Griekse godinnen zitten in elke vrouw.

Kom erachter welk van de Griekse godinnen overheerst, en van welke godin je nog wel wat meer eigenschappen kunt gebruiken.

De strategische Athena, de wijze Hestia of de aanstekelijke Aphrodite?

Samen vormen deze godinnen een krachtig stel, ze hebben allemaal hun eigen talenten. Dit is mede waarom het zo belangrijk is voor elke vrouw om haar eigen stijl te ontwikkelen.

Hoe beter je de talenten van elke godin weet te combineren, hoe meer gemak je zult ervaren om goed resultaat uit zelfs de meest lastige situaties weet te halen.

Ben je klaar voor de volgende stap? Wil je weten over wat het versterken van je eigen vrouwelijke stijl in professioneel leiderschap voor jouw job gaat betekenen? Boek dan nu vrijblijvend een afspraak.


Athena - de godin van de oorlog, vrede en wijsheid

Persephone - godin van de lente en de onderwereld

Hestia - godin van het (haard)vuur