Coaching voor particulieren en ondernemers

Wil je het strategische spel beter leren spelen?

Wil je professioneel bereiken wat jij ziet dat belangrijk is?

Wil je leren leiden vanuit je comfortzone? 


Vivian is er ook voor particulieren en ondernemers die op eigen initiatief een coach zoeken. Of je nu aan het begin van je carrière staat, halverwege bent of nog een compleet nieuwe wending aan je loopbaan wilt geven, ze is er voor jou.


Haar focus ligt op het hervinden van je comfortzone en het ontdekken van de complete waaier aan mannelijke en vrouwelijke aspecten. Je hebt je flow zo weer te pakken. Vivian coacht je naar jouw succes.


Je kunt kiezen voor individuele coaching, een workshop of masterclass. Zo kun je altijd bij Oosterbaan Coaching terecht.


1-op-1

Individueel contact op mooie locatie in Assen.

Ook mogelijkheden op andere locaties en online

Meer energie

Power om je eigen natuurlijke krachtbron te gebruiken op het werk en privé

Talenten ontdekken

Groei van jouw talent, je intuïtie, jouw visie

Blijvende verandering

Blijvende verandering door waardevolle inzichten in “jouw eigen stijl” en positieve resultaten

Hoe zit het nou met die comfortzone?

Je hoort het overal: kom uit je comfortzone! Als je dat durft, ben je cool en dapper, en sta je open voor uitdagingen. Mensen denken kennelijk dat het beter is om eruit te komen.

“Ter illustratie: je hebt hoogtevrees en wordt uitgedaagd om over een glazen brug te lopen, 40 meter boven een wilde rivier. Kom maar uit je comfortzone. Zou je dat doen?”

Iets dichter bij huis: je bent verlegen, voelt je elke keer weer ongemakkelijk en toch word je steeds weer uitgedaagd om die presentatie te doen voor een zaal met 250 mensen. Kom op, stap uit je comfortzone! Geef je dan de beste presentatie ooit?

In werkelijkheid durf je juist veel meer binnen die comfortzone. Je comfortzone is waar je je veilig voelt en op zijn sterkst bent. Je bent er zeker van jezelf, en durft het meest van jezelf te laten zien. Kom maar op met die glazen brug, en laat die presentatie maar komen.

Wat Vivian betreft is er geen betere plek te bedenken dan je comfortzone, om van daaruit een nieuw avontuur aan te gaan. Want juist binnen je eigen comfortzone kun je een uitdaging verwelkomen en het beste van jezelf geven. Zeg nou zelf, je durft toch veel méér als je weet dat je op je intuïtie kunt vertrouwen?