AUTHENTIEK LEIDERSCHAP

VOOR VROUWELIJKE PROFESSIONALS


Vivian Oosterbaan

Als vrouw weet je wat het betekent om "je mannetje te staan" in een uitdagende werk omgeving. Je voelt je thuis in de wereld van ambitie, zakelijkheid en resultaat.

Misschien ben je zelfs wat allergisch voor zogenaamd 'vrouwelijk' gedrag dat leidt tot afhankelijkheid, onderdanigheid en een hoog braaf-meisje-gehalte.


Tegelijkertijd ben je je bewust dat 'vrouw zijn' eigenlijk, vaak onbewuste en daardoor soms onbenutte talenten met zich meebrengt en wil je die nog veel meer in je werk tot leven brengen.


Ervaar dat het nu tijd is om jouw leiderschap naar een hoger niveau te tillen, niet alleen door je eigen stijl volledig te ontwikkelen maar ook door deze succesvol in te zetten.


In dit programma krijg je de kans om authentiek te groeien en te bloeien.


Waarom Authentiek Leiderschap voor Vrouwelijke Professionals?

Vrouwen leiden anders dan mannen, en dat is een kracht. Ontdek hoe je jouw natuurlijke kwaliteiten, zoals communicatieve vaardigheden, mildheid, inlevingsvermogen, wijsheid, intuïtie en een lange termijn focus, optimaal kunt benutten in jouw leiderschap. Of je nu bestuurder, manager bent, of de leiding hebt over een eigen bedrijf, dit programma is op maat gemaakt voor jou.


PROGRAMMA

Hoe gaan de trainingsdagen er uitzien?

Het programma bestaat uit in totaal 8 dagen, verdeeld in 4 boeiende modules.


Bij aanvang van elke module starten we informeel met koffie en thee. Daarna duiken we in het succes dat je wilt behalen, of het nu op professioneel of persoonlijk gebied is.


Samen met een zorgvuldig samengestelde groep vrouwen richten we ons op effectieve manieren om dit in beweging te zetten, passend bij jouw persoonlijke stijl.

Ontwikkel jouw kracht, talenten en kwaliteiten

Voordat je aan dit intensieve programma begint, krijg je een individuele intake.


Module 1 : Verkenning van je authentieke zelf en uitdaging om ongeremd je comfortzone te vergroten. (2 dagen)

In deze module ontrafel je jouw identiteit als vrouw en identificeer je de aspecten waar je nog veel meer van in de wereld wilt brengen.

Module 2 : Verdieping met behulp van Griekse godinnen - een dans met zowel mannelijke als vrouwelijke aspecten in jezelf. (2 dagen)

In deze module onderzoeken we biologische verschillen, hun impact op het dagelijks leven, bewuste en onbewuste talenten en hoe jij dit wilt combineren. Zodat je in elke situatie comfortabel in de lead bent.

Module 3 : Leiderschap & succesvol zijn. (2 dagen)

In deze module gaan we in op leiderschap, welke stijlen en vormen zijn er? En welke stijl maakt een leider in welke situatie succesvol?

Module 4 : De persoonlijke leider zijn die je wilt zijn (2 dagen)

In deze module gaan we oogsten, vieren en verankeren naar de toekomst.


Overnachten

Je verblijft in een luxe sfeervolle B&B met een uitgestrekte landelijke tuin in Drenthe, waar je kunt genieten van een prachtig uitzicht op bos en water. Dit gebied van de Hondsrug heeft zelfs als enige in Nederland de Unesco Global Geopark status.EVEN EEN MOMENTJE RUSTIG GENIETEN

TRAINERS

Brunhilde Kuijper

Vanuit een succesvolle carrière als zanger heeft Brunhilde haar eigen praktijk "Communicatie Door Klank".

Van zingen naar spreken; zij begeleidt bedrijven en particulieren effectief te communiceren en presenteren door de kracht van eigen stemgebruik. Haar grote passie is radio presentator.

Titia de Vries

Titia is een Master Coach (Executive en Personal) in de ware zin van het woord: hoog opgeleid en met veel kunde en ervaring. Als trainer is ze gewend te werken met groepen.

Ze is boeddhist en combineert coaching met energiewerk en traumahealing en komt makkelijk tot de kern van wat er speelt. Ze is kleurrijk, energiek en een kwinkslag is nooit ver weg bij haar.


Karin Wassen

Karin begeleidt mensen en organisaties door verandering heen.

Zo heeft ze al menig ondernemend persoon begeleid met besluitvorming, groei en implementatie én is ze een voorloper in de vrouwelijke aspecten op het strategische vlak. Een verfrissende dame met humor en positieve energie.


UITERMATE GESCHIKT VOOR VROUWELIJKE PROFESSIONALS UIT HET BEDRIJFSLEVEN

De training “Authentiek Vrouwelijk Leiderschap” is bijzonder geschikt voor vrouwelijke professionals die op een plezierige en ontspannen manier aan hun ontwikkeling willen werken.

De vier modules beloven een ervaring vol bewustwording en ontwikkeling op een relaxte manier. Genieten is een essentieel onderdeel; we zorgen voor boeiende inhoud, een heerlijke lunch en een inspirerende, rustige omgeving.

We maken gebruik van praktische methoden om bewustwording en ontwikkeling te bevorderen.


Naast 8 dagen waarin je actief deelneemt aan de training, biedt het tevens een waardevol netwerkmoment met andere vrouwelijke professionals om te sparren, ideeën en ervaringen uit te wisselen.


DATUM & TIJD

Voorjaar 2024

Maandag & dinsdag 25 & 26 maart

Maandag & dinsdag 22 & 23 april

Dinsdag & woensdag 21 & 22 mei

Maandag & dinsdag 24 & 25 Juni

De dagen duren van 09:30 tot ca. 17:00.

VENUE

Het Voshuys Ellertshaar - een luxe groepshuis voor groepen tot 12 personen. De nieuwgebouwde ruimte is uniek gelegen aan een prachtig meer met eigen strand.JOUW INVESTERING IN GROEI

Ontdek de waarde van deze training voor slechts € 2895,-.

  • Inclusief 4 overnachtingen, koffie, thee, sap, versnaperingen en een heerlijke lunch
  • Op de dagen van de overnachting is ook het diner en de volgende morgen het ontbijt geregeld
  • Kosteloos annuleren mogelijk per e-mail tot 7 weken voor aanvang


Bonus : 3 Inspirerende Topsprekers zoals Brunhilde Kuijper, Titia de Vries en Karin Wassen, delen waardevolle inzichten.

Waarde € 750,-

Bonus : 3 persoonlijke coaching sessies, 1-op-1 met Vivian Oosterbaan. Waarde € 450,-

En als SPECIAAL AANBOD voor jou


Nu met een speciaal aanbod en een gereduceerd tarief van slechts € 2.295,-. Dit geldt exclusief voor de eerste 10 aanmeldingen.

Profiteer van een exclusieve korting van maar liefst € 600,-.

We vragen hierbij om jouw actieve feedback, zodat we samen de beste ervaring kunnen garanderen. Zowel tijdens de dagen als in een korte enquête.

Grijp deze kans nu!


BOEK HIER JOUW PLEK

AUTHENTIEK LEIDERSCHAP voor Vrouwelijke Professionals

DIT PROGRAMMA STAAT IN HET VOORJAAR 2024 GEPLAND.